Har du egna ideér om hur din båt skall se ut, eller har du speciella önskemål som en standardbåt inte uppfyller? Vi hjälper till med att finna rätt båtkonstruktör och vi erbjuder professionell projektledning genom hela processen från idé till färdig, testad och levererad båt. Tillsammans K&M Yachtbuilders  kan vi förverkliga dina ideer om en alldelse unik båt.


1999 övertog K&M Yachtbuilders ett varv med 30 års erfarenhet av att bygga aluminiumbåtar. Denna värdefulla erfarenhet kombinerat med det nytänkande som  Eeuwe Kooi, den nye ägaren, tog med sig, har gjort K&M Yachtbuilders till ett ungt och innovativt företag.


K&M Yachtbuilders är specialiserade på att bygga ”custom-made” segelbåtar upp till 100 fot. Ditt projekt är i goda händer hos K&M.


K&M bygger din båt helt enligt dina önskemål. Varvet har aldrig byggt två identiska båtar, vilket skiljer dem från många andra varv.

Eller som de själva uttrycker sig: we are committed to translate your wishes into a unique, custom-built yacht.


Din båt kan vara en helt ny design eller utgå från en existerande design som anpassas efter dina önskemål. Kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan lösa just dina behov.


Här är några exempel på välkända båtar som KMY byggt de senaste åren under namnen Bestevaer och Stadtship. Klicka på bilderna för specifiktioner.

Läs mer om fördelarna med aluminium, här!

BildgalleriKMY_bilder_2.html

Stadship 54

Titta på foton från K&M Cup 2012, massor av bilder på Bestevaer och Stadship.http://www.flickr.com//photos/kemaarel/sets/72157629918464917/show/

K&M Yachtbuilders -Förverkligar drömmar

Stadship 58

Bestevaer 66

Bestevaer 53 mk ll

88 ft Frers